Una conferència de Bernat Montagud sobre Teodoro Andreu en l’ampla programació del MUMA

0
381
Programació en el MUMA de març a maig d'enguany

MUMARTE totes les activitats del MUMA de març a maig

 

El MUMA, el Museu Municipal d’Alzira, té programada una ampla oferta d’activitats per al segon trimestre del 2020 baix el nom genèric de MUMARTE.

 

Per a este segon trimestre de l’any MUMARTE oferix les propostes següents:

 

Març:

 

  • Dijous 12 i divendres 13, d’11 a 13 visites escolars al Museu Faller i el dissabte 14 taller familiar didàctic. PEKE TURISME. Concertar: turisme@alzira.es

 

  • Exposicions “Aquarel·les” de Bernardo Vidal Sala I, i “El Xúquer, un riu d’inspiració” d’Enric Picot a la Sala II, fins el 22 de març.

 

  • Dijous 26 de març a les 19’30, al Saló d’Actes del MUMA conferència: “Teodoro Andreu un pintor relegat”, a càrrec de Bernat Montagud, en commemoració del 150 aniversari del naixement de Teodoro Andreu Sentamans (29 de març de 1870).

 

Abril:

 

  • Dijous 2 d’abril a les 19’30 inauguració exposició: “Memòria del Regne. 600 anys de la Generalitat Valenciana”. Sales I – II del MUMA, fins el diumenge 10 de maig.

 

  • Dijous 16 i divendres 17, d’11 a 13, Teodoro Andreu acompanyarà les visites escolars al MUMA i el dissabte 18 taller familiar didàctic. PEKE TURISME. Concertar: turisme@alzira.es

 

Maig

 

  • Dijous 14 a les 19’30 inauguració exposició de Salvador Ausina Sala II i de pintors valencians segles XIX-XX, sala I.

Fins el 30 d’agost.

 

  • Divendres 15 i dilluns 18, d’11 a 13 visites escolars al MUMA, i el dissabte 16 taller familiar didàctic. PEKE TURISME. Concertar: turisme@alzira.es

 

  • Dilluns 18, Dia Internacional dels Museus, a les 19’30. Reobertura de la Sala la Cambra, amb cinc espais diferenciats: artistes locals reconeguts: Espinar, Sanz Castellanos o Goig del Poyo; col·lecció de valencians dels ss. XIX – XX i Salvador Ausina, dones pintores tals com Elena Negueroles, Susana Nadal, Mar Revert, o Ángela Malysheva i dones representades, per Ripollés o Solbes, però també en escultura i gravat per Ballester, entre altres; així com últimes tendències amb Josep Francés.

 

  • Dijous 21 presentació de la restauració del quadre “Cosiendo bajo naranjos”, de Teodoro Andreu, per Mónica Ibáñez Bartolomé, restauradora del MUMA.

 

  • Divendres 29, a les 18 al Saló d’Actes del MUMA presentació del llibre “175 años de Historia del Colegio de Abogados de Alzira” elaborat pel professor de Dret de la Universitat de València Carlos Tormo, seguit de la projecció del documental: “Abogados en la Transición”.

 

 

Isabel Aguilar, tinent d’alcalde i regidora de Patrimoni Cultural, anima a totes i tots a participar de les activitats del MUMARTE, «una ampla oferta dedicada a tots els segments d’edat i amb la intenció de que el nostre patrimoni siga conegut amb profunditat», ha assenyalat la regidora.

 

Per últim, cal recordar l’horari de visita; de dimarts a dissabte d’11 a 13 hores i de 17 a 20 hores; pel que fa al diumenge l’horari és d’11 a 13.30 hores.