Proposen a l’Ajuntament d’Alzira un Pacte per la Murta

0
106

La nostra proposta és que la Corporació Municipal d’Alzira faça un Pacte per La Murta fonamentat en els següents punts:

1 – El reconeixement de què La Murta és un Paratge Natural on es troba el Monestir de Santa Maria de La Murta que va ser El Centre Cultural i Espiritual de La Ribera.

2 – En la defensa de la Flora i la Fauna i del Patrimoni Arquitectònic; així com dels valors Històrics i Culturals de La Murta.

3 – En dotar a La Murta d’un Òrgan executiu de gestió i finançament presidit per la primera autoritat municipal; on estiguen les regidories que tenen competències en La Murta; amb representació de l’oposició municipal, de l’Associació Amics de la Murta, del Consell Consultiu de Participació del Paratge Natural de La Murta i de la Universitat de València.

4 – Que l’Òrgan de Gestió i Finançament siga el fòrum de debat on, des del consens, es prenguen les decisions que afecten a La Murta.

5 – Que l’Òrgan de Gestió i Finançament faça un Pla de Treball, a curt, mitjà i llarg termini, d’accions i activitats a realizar en La Murta; així com per a buscar recursos econòmics.

Els nostres representants polítics tenen l’obligació de deixar de pensar el que no van fer en el passat i el que no estan fent en el present i tots junts arribar a acords de futur per La Murta.

Francesc Xavier Blasco Vila / President