La Crida d’Alzira homenatjarà a les mascletaes amb un espectacle musical

0
400
Mercedes Bohigues i Inés Brines en la Crida de 2019

Alzira enceta dissabte la festa fallera amb la Crida

  • La casa consistorial serà l’escenari d’un espectacle musical de llum i so que homenatjarà a la mascletà

 

Este cap de setmana es dona el tret d’eixida a les Falles 2020 amb l’acte de la crida. Un esdeveniment que congregarà este dissabte 29 de febrer, a les 20 hores a centenars de fallers de la ciutat al voltant de la plaça del Carbó.

Enguany, l’espectacle de música i llums a càrrec de l’Ajuntament, ret homenatge a les mascletaes amb projeccions de mapping sobre la façana de l’Ajuntament.

A continuació, des del Saló Noble, les Falleres Majors d’Alzira Alba Carrió i Clàudia Dolz, seran les encarregades de llançar el missatge d’obertura de les Falles als alzirenys i alzirenyes. En presència de les 35 comissions l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, junt al regidor de festes, Xavi Pérez, lliuraran la clau de la ciutat a les màximes representants del món faller.

«Com en passades edicions des del Departament de Festes hem treballat per a convertir este acte en un espectacle artístic del qual podran gaudir tots els assistents”, assegura el regidor de Festes i Comunicació, Xavi Pérez i afegix “enguany este espectacle de llum i so vol fer un homenatge al Concurs Nacional de Mascletaes”.

 

En esta ocasió l’himne de la Comunitat Valenciana serà interpretat en directe des del Saló Noble pel tenor Javier Agulló. L’acte finalitzarà amb un castell de focs artificials que dispararà l’alzirenya Pirotècnia Crespo des de la plaça del Regne.