Banco Mediolanum inaugura una oficina de Family Bankers a Alzira

0
1376
Banco Mediolanum inaugura la seua nova oficina de Family Bankers a Alzira
L’equip de Family Bankers davant el nou punt de Banco Mediolanum a Alzira, amb David Bria i Ximo Ros

Banco Mediolanum va inaugurar ahir dilluns 24 de febrer a Alzira la nova oficina de Family Bankers, els assessors financers de l’entitat. El nou punt, que es troba al carrer Costa número 4 i compta amb una superfície de 200 metres quadrats, és una aposta de l’entitat per cobrir la zona de la Ribera i forma part de la seua estratègia de creixement a la Comunitat Valenciana.

Els vuit Family Bankers que desenvolupen la seua activitat des d’aquestes instal·lacions podran atendre els clients allà on ells vulguen o bé des d’aquest nou punt. La nova oficina, a més, permetrà organitzar esdeveniments així com sessions de formació financera.

Procés de selecció d’assessors

L’obertura d’aquest punt respon a l’impuls de creixement de l’activitat de Banco Mediolanum a la zona de la Ribera. De fet, l’entitat es troba immersa en un procés de selecció de nous Family Bankers que vulguen desenvolupar la seua activitat professional amb l’entitat i emprendre una carrera dins el món de l’assessorament financer.

Segons les dades oficials de l’entitat -a 31 de desembre de 2019- Banco Mediolanum comptava a la Comunitat Valenciana amb un patrimoni gestionat de 1.699 milions d’euros, 40.996 clients i un total de 307 Family Bankers.