Alzira tancarà enguany el Gran Teatre per a millorar la seua seguretat

0
161
El Gran Teatre d'Alzira esta nit la final de la III Gala Cultura Fallera
Alfred Aranda (esquerra) junt a les falleres majors i el president de la JLF d’Alzira hui al Gran Teatre

L’Ajuntament d’Alzira té previst tancar, enguany, les portes del Gran Teatre durant uns tres mesos per a » especialment per a millorar la seua seguretat», segons ha manifestat el regidor de Cultura, Alfred Aranda, a Riberaexpress.

El coliseu cultural d’Alzira, amb capacitat per a 850 espectadors, quedarà tancat entre els mesos de juliol i octubre per a canviar l’aire condicionat, el sistema elèctric i el sol de l’escenari, entre altres millores com canviar de look a la façana.

Centenari del Gran Teatre

D’esta forma «complirem la normativa de seguretat i eleminarem els mals olors que desprenen els waters», segons Aranda que prepara una «programació especial» per al 2021 en el Gran Teatre, any en que complirà el seu centenari, fet que ha anunciat esta vesprada durant la celebració de la III Gala Cultural Fallera.

Cal recordar que este edifici modernista va ser construït l’any 1921, haven patit alguna que altra inundació com l’any 1982 en la pantanada de Tous i distints incendis, l’últim en 2004.

El 1987 va ser un any especialment negre per a la principal  instal.lació cultural d’Alzira en vore’s afectat per la riuada i per un incendi.