Sant Judes fa la paella més bona i Sagrada Família la millor decorada en el concurs d’Alzira

0
446
Fallers i falleres de Sant Judes autors de la millor paella del concurs

Els fallers de la comissió Sant Judes han cuinat este migdia la millor paella del XXXV Concurs de Paelles Ricard d’Alzira, mentre els de la Sagrada Família han aconseguit el reconeiximent a la millor decorada del tradicional certamen faller-gastronòmic en el que han participat un total de 21 comissions.

La falla avinguda Luis Suñer ha merescut el segon premi en Decoració i el tercer ha estat per a la comissió Colmenar-Reis Catòlics-Murta.

Pel que fa a les millor cuinades, a juí del jurat la segona ha estat per a Sants Patrons, mentre El Parc aconseguia una meritòria tercera posició.

Les falleres majors d’Alzira Alba Carrió i Clàudia Dolz junt el regidor de Festes Xavier Pérez, el president de la JLF Jaume Bohigues i el representant de Ricard han format part del jurat d’este XXXV Concurs de Paelles d’Alzira.