Brutal partit del Nítida Alzira davant el potent Manzanares (5-3) que entusiasma al públic

0
278
Els jugadors del Nítida agraïnt al públic el seu decissiu suport
El públic en peu els dos últims minuts del partit donà el plus que necessitava l’equip per sumar tres importants punts

L’encontre del Nítida Alzira davant el segon classificat, el Manzanares (5-3), d’esta vesprad al Palau d’Esports, és d’aquells que no se li obliden en anys a l’aficionat que ha portat en volandes al seu equip cap a la victòria, ajudant-lo en els moments més complicats com la major part del segon temps.

Però els soldats de Braulio Correal han funcionat com un exèrcit disciplinat al temps que es fusionaven amb els espectadors per quallar una immillorable batalla esportiva. Al descans els locals, que feren una completíssima primera part, derrotaven a l’atònit conjunt visitant per 4 gols a 1.

En el minut 7 el Nítida es van avançar en el marcador gràcies a un gol en pròpia porta de Pepote, després d’un servei des del cantó botat per Gon Castejón. En aqueix mateix minut Rafa Ara va anotar el segon per als alzirenys, en una bona arrancada del partit per part dels de Braulio Correal. Però en el minut 12 Daniel retallava distàncies per als manxecs en batre a Álvaro per baix.

Dos minuts abans del descans Gon Castejón va signar el tercer de la vesprada per als locals, mentre que poc després Nacho García feia el quart, deixant l’electrònic amb un contundent 4-1.

Als inicis del segon temps, apretaren de valent els jugadors de Manzanares i als quatre minuts Daniel va anotar el segon per als de Chema Jiménez, acostant-los encara més en el marcador. Mancant cinc minuts per al final Chus va marcar el tercer des del punt de doble penal, i finalment Rafa Ara va posar el 5-3 definitiu a dos minuts per al final.

A partir d’ací amb tot el Palau en peu el Nítida Alzira aguantà perfectament el darrer arreó final dels visitants que  atacaren amb el clàssic porter jugador que no els va donar resultat.

Amb esta victòria els blanquiblaus de la Ribera sumen 29 punts, i es troben ja a set del descens i tan sols a un punt del nové classificat.