La XII Setmana de l’Economia d’Alzira premia a Bernia, Gallardo i Gràfiques San Bernardo

0
193
Els premiats amb les autoritats al final de la gala
Els empresaris guardonats amb el president de la Cambra de València

La XII edició de la Setmana de l’Economia d’Alzira ha culminat esta nit amb el lliurament dels premis a la trajectòria empresarial que enguany ha recaigut en les firmes locals, Muntatges Elèctrics Gallardo, Bernia Forn i Pastisseria i Gràficas San Bernardo.

A la gala han assistit el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafael Climent, el president de la CEV i vicepresident de la CEOE, Salvador Navarro, la primera tinent alcalde de l’Ajuntament d’Alzira, Sara Garés i el president de l’Associació Empresarial Alzira, Raül Tudela.

En el capítol d’intervencions Garés considera que el patrimoni local «ha de ser el motor de desenvolupament econòmic, turístic i social». S’ha compromés a «continuar incentivant» la contractació i la nova ocupació en les xicotetes i mitjanes empreses locals, amb contractes que «faciliten la incorporació definitiva dels treballadors a l’empresa d’origen».

AP-7 i altres infraestructures

La representant del govern local ha insistit en la reivindicació de «millores en infraestructures», com la connexió directa amb l’AP-7, l’accessibilitat al polígon de la Carretera d’Albalat i la resolució dels problemes d’inundabilitat. Ha recordat «l’important repte» que té Alzira, per això ha proposat «fer el camí junts en pro de l’economia, del benestar i de la qualitat de vida de la nostra ciutat» i en este sentit ha afegit que «cal buscar alternatives, construïnt ponts i no torres aïllades».

A més ha reivindicat «un millor finançament i unes partides peressupostàries estatals i autonòmiques que refocen les inversions i acaben amb els dèficits en infraestructures viàries i de comunicació». Sara Garés ha resaltat el paper que juga la Setmana de l’Economia gràcies a la «lìnia de cooperació i diàleg amb emprenedors, mitjans de comunicació, institucions, empresaris i sindicats».

Comerç i turisme

Per la seua part el màxim dirigent de l’AEA, Raül Tudela, reivindicà «una clara política municipal amb campanyes unificades i potents» per a revitalitzar el comerç local. També el suport del consistori a un projecte presentat pels empresaris en matèria turística i un conveni amb l’Ajuntament per a incrementar els actuals 17.000 llocs de treball existents a la capital de la comarca.

Reivindicà una vegada més una connexió directa a l’AP-7, resaltant la «importància d’esta infraestructura donat que afecta directament a Alzira, a les nostres indústries i a les nostres pimes».

Tudela felicità a l’Ajuntament i al departament IDEA per l’èxit de la XII edició de la Setmana de l’Economia que ha propicia que «Alzira siga el centre d’atenció de l’economia comarcal». I culminà la seua intervenció felicitant als tres guardonats per ser «referents» en els seus respectius sectors.