Exposició del Ninot, Gala Fallera i Concurs de Paelles a Carcaixent

0
481
La Gala Fallera de la Comunitat l'organitza la JLF de Carcaixent

La present setmana es presenta molt moguda per al mon faller carcaixentí.

Ben carregada d’actes, la marató d’activitats començarà el dijous dia 20, amb l’entrega de ninots per a l’exposició a les 22:30 hores per a que posteriorment, a les 00:30 hores, passe el jurat qualificador.

El divendres 21 de febrer tindrà lloc a la Sala Rex Natura d’Alzira, la celebració de la 3ª Gal·la Fallera de la Generalitat Valenciana coorganitzada per la Junta Local Fallera de Carcaixent i la Delegació de Juntes Locals Falleres de junta central fallera de Valencia (cap i casal), que contarà amb l’assistència de la màxima representant al mon faller, la Fallera Major de Valencia, senyoreta Consuelo Llobell i Frasquet.

El dissabte dia 22, es celebrarà l’acte de la Crida, prèvia inauguració de l’exposició del ninot de les Falleres Majors de Carcaixent, la xiqueta Elisabeth Villar i Payá, i Na Susi Payá i Lafuente. Després eixiran en cercavila junt als fallers de les distintes comissions falleres, des del centre comercial, fins a l’ajuntament  on tindrà lloc la crida i posterior sopar de gal·la i per concloure el dia, s’ha amenitzara amb una discomòbil.

Per finalitzar la setmana, el diumenge, tindrà lloc el XXXIV concurs de paelles patrocinades per “Ricard”  de les Falles 2020.

La Junta Local Fallera de Carcaixent va a bolcar-se i posar tot el seu esforç per tal que els més de 3.000 fallers de Carcaixent puguen gaudir d’un llarg cap de setmana d’activitats, i començar a a escalfar motors de cara la setmana fallera que s’aproxima cada volta més. No obstant això, també demana la col·laboració de tots els fallers per tal que transcórrega tot de la millor forma i sense cap tipus d’incident.