Alzira convoca el IV Concurs d’Instagram de Falles

0
115

VI Concurs d’Instagram de Falles, del 29 de febrer al 20 de març

 

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria de Patrimoni Cultural, convoca el VI Concurs d’Instagram de Falles en el que poden participar totes les persones usuàries de l’aplicació mòbil d’Instagram.

 

Participar és tant senzill com realitzar fotografies que mostren qualsevol aspecte de la festa fallera de la ciutat d’Alzira etiquetant-les amb #fallespatrimoni20

 

Entraran en concurs totes aquelles instantànies etiquetades entre el 29 de febrer i el 20 de març, ambdós dies inclosos, no seguent admeses les fotografies pujades abans o després de les dates assenyalades.

 

«És molt important utilitzar l’etiqueta correctament #alzirapatrimoni20 per tal que les fotografies puguen entrar en concurs, sinó s’etiqueten correctament els membres del jurat no podran tindre accés a les instantànies per poder-les valorar», ha aclarit Isabel Aguilar, tinent d’alcalde i regidora de Patrimoni Cultural.

 

La participació en el concurs no necessita de cap inscripció i és totalment gratuïta, a més cada persona pot presentar quantes fotografies desitge, sempre dins de les dates establides i que complisquen la temàtica del concurs, Falles d’Alzira.

 

El premis són: primer premi 150 euros; segon premi 100 euros; i un tercer premi amb una quantia de 50 euros. Els premis s’abonaran als guanyadors per mitjà de transferència bancària.

 

«Totes les fotos presentades podran ser utilitzades per l’Ajuntament d’Alzira com a promoció de les Falles de la nostra ciutat, per tal d’acostar l’idiosincràsia de la nostra festa des de la vessant Patrimonial i Turística de la ciutat d’Alzira», segons ha manifestat la regidora encarregada d’estes dos regidories.

 

Per últim remarcar que les vint fotografies finalistes seran publicades en el Facebook i Instagram de l’Ajuntament d’Alzira, a més de en els Facebook del MUMA i Alzira Turismo. Com en edicions anteriors de les vint fotos finalistes l’instantània que obtinga més «m’agrada» en les pàgines de Facebook i Instagram obtindrà el premi al Vot Popular, sense consignació econòmica, però passant a ser la foto que anunciarà el concurs d’Instagram del pròxim any.