Alzira augmenta la quantitat de reciclatge d’envasos lleugers, paper i cartó

0
258

La ciutat d’Alzira va conscienciant-se cada vegada més de la importància de reciclar. Amb les últimes dades de l’any 2019 de l’arreplega de paper, cartó i d’envasos lleugers, s’han vist incrementades respecte a l’any 2018.

El paper i cartó domèstics dipositat al contenidor blau ha incrementat la seua quantitat arreplegada en un 3%, ascendint als 553.158 quilos. D’altra banda el cartó comercial es veu incrementat en major mesura, un 38,5% més que l’any 2018, i on es pot comprovar que els comerços van adherint-se al servei d’arreplega oferit per la regidoria de Serveis Urbans.

Pel que fa als envasos lleugers, els dipositats als contenidors grocs, s’ha incrementat el seu reciclatge en un 14,8%, arribant fins als 414.140 quilos en l’últim any.

 

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual ha destacat que «Alzira cada vegada més va prenent consciència de la importància de reciclar. Estes dates posen de manifest que anem pel bon camí, encara que caldria que tota la ciutadania s’implicara per fer d’Alzira una ciutat més respectuosa amb el medi ambient i més sostenible». El regidor també ha afegit que «Des de la regidoria de Serveis Urbans seguirem treballant per fomentar el reciclatge entre els veïns i veïnes de la nostra ciutat, i també seguir realitzant campanyes de sensibilització en matèria de reciclatge i respecte del medi ambient».