Les màximes baixaran este dimarts al voltant de 7º a la comarca

0
272
Imatge de Bernardo González

L’arribada d’una vaguada dèbil associada a un front nuvolós poc actiu, ens deixarà un dia amb abundant nuvolositat i possibilitat d’alguns ruixats dèbils i esporàdics per qualsevol punt. Res destacable.

Les temperatures es desplomaran de manera brusca i l’ambient serà més fresc i humit per l’entrada del vent de llevant que donarà ratxes moderades en el litoral alacantí. Dia totalment diferent al de hui.

Els efectes en la nostra Comunitat no seran massa importants. D’entrada el vent rolarà a llevant i farà baixar les temperatures, normalitzant-se ja per a la resta de la setmana (al litoral les màximes rondaran els pròxims dies els 18ºC).

Hui dilluns les temperatures màximes han oscil.lat entre els 23,5º d la Murta i els més de 25º que s’han registrat a Alzira, Carcaixent, Sueca, Alberic, Favara i Sumacàrcer, entre altres. A Algemesí, La Barraca, la Casella, Guadassuar i l’Alcúdia el mercuri ha arribat als 24,5º.

Demà dimarts tindrem més nuvolositat i la possibilitat d’alguns ruixats dèbils i dispersos.

Inforatge / Bernardo González