L’Ajuntament sanciona a la Comunitat Islàmica que construix una gran mesquita a Alzira

0
439
La gran mesquita d'Alzira fa uns quants mesos que està paralitzada a falta de la última fase
En la imatge captada este matí s’aprecia el deteriorament de la via pública a la porta de la Mesquita

L’Ajuntament d’Alzira ha sancionat a la Comunitat Islàmica La Comunicació d’Alzira que construix una mesquita a la capital de la comarca per no reparar el paviment de la via pública deteriorat per una grua torre que té un cost de 3.117,75 € (IVA inclòs).

«El tractament de la superfície del paviemnt no ha sigut executat correctament, no s’han fet les juntes perimetrals de la zona afectada i no s’han reparat distints danys puntuals», segons recull l’expedient del tècnic municipal aprovat en una recent Junta de Govern.

La primera multa «coercitiva» aplicada té un valor de 311,77 euros, el 10% del valor de les obres, però l’expedient advertix a la Comunitat Islàmica que l’imposarà, fins a 10 multes de la mateixa quantia, mentre no satisfaga el valor estimat per a la reparació del paviment de la via pública. L’informe tècnic recorda que que els promotors de la mesquita «no han complimentat l’ordre d’execució de la Junta de Govern del 22 de gener de 2019, és a dir de fa més d’un any.

Esta comunitat islàmica dirigida per l’imàn Rachid Gharbi, que ara té el seu centre en el barri de Venècia, començà a construir la mesquita més gran de la comarca, amb una inversió superior als 900.000€, a finals de l’any 2016 en una parcel.la de 1.000 m2, ubicada en la urbanització de l’Hort de Galvanyon, concretament al carrer Soler i Estruch.

Però la construcció ha experimentat diverses paralitzacions, ara ja varios mesos que les obres estan parades a falta de la última fase, encara que a primera hora d’este matí h ihavien alguns treballadors a l’interior de les instal.lacions.