Arranca este dilluns la XII Setmana de l’Economia d’Alzira

0
291
L'expert en Màrqueting Isra Garcia serà el primer ponent de la setmana econòmica
Programació completa

A les 11 del matí d’este dilluns està prevista l’obertura de la XII Setmana de l’Economia a la Casa de la Cultura d’Alzira que estarà a càrrec de l’alcalde Diego Gómez, del president de l’Associació Empresarial, Raül Tudela i d’un representant de la Generalitat.

Mitja hora després començarà la primera de les ponències programades, «Actitud imparable»  a càrrec d’Isra Garcia, expert en màrqueting, consultor, conferenciant, expert en negocis i transformació digital, emprenedor i empresari.

Per la vesprada a les 18:30 h serà el torn de la professora del Departament de Direcció id’Empreses, Vanessa Campos, que abordarà el tema, «Explotacions agroecològiques valencianes, posicionament al mercat a través de l’aplicació del Balanç del Bé Comú».

La primera jornada de la setmana, així com la resta tindran la seua vessant gastronòmica amb desdejuni diari amb reganyà servit per l’Escola de Cuina IDEA.