El Nítida Alzira perd a Talavera (6-3) però manté els sis punts de diferència respecte al descens

0
273
José Carlos després d'anotar el segon gol del Nítida

Gon Castejón va avançar al Nítida en el minut set de la primera meitat, quan va culminar una bona jugada de pivot amb una rematada ajustada al pal davant el qual res va poder fer Rafa Luque. Però l’alegria els va durar poc als d’Alzira, ja que en aqueix mateix minut Sergio va posar l’empat després de rematar en el segon pal un servei de cantonada botat per Asensio.

En el minut 14 el conjunt de Braulio Correal es va tornar a posar per davant en el marcador gràcies a un gol de José Carlos. Però l’alegria els va tornar a durar poc als visitants, ja que en el següent minut Víctor López va tornar a posar les taules amb un tret creuat. D’esta forma s’arribà al descans amb empat a 2 gols després d’avançar-se els alzirenys en dos ocasions.

Dos minuts després de la represa Anass va posar als seus per davant per primera vegada en el partit, després de culminar una bona jugada amb Manu Cebrián. En aqueix mateix minut el 27 dels locals va passar de ser assistent a golejador en una jugada que també va protagonitzar amb el capità talaverà. Gon Castejón va retallar distàncies en el 23, en finalitzar un contraatac al segon pal. Però Pepe va tornar a marcar poc després després d’una bona jugada personal, tornant a posar la diferència de dos gols en el marcador. En el 37 Pedraza va signar el 6-3 definitiu, en materialitzar un doble penal.

Tot i la derrota a terres toledanes, el Nítida Alzira manté la dècima posició amb 26 punts i continua amb un advantatge de 6 punts respecte als llocs de descens.

El pròxim dissabte visitarà el Palau altre aspirant a l’ascens de categoria el Manzanares que hui ha derrotat al lider Betis FS (3-2) en la canxa manxega.