La XII Setmana de l’Economia d’Alzira tindrà un marcat caràcter social

0
209
La presentació de la XII Setmana de l'Economia s'ha realitzat en l'Escola Municipal de Cuina al Respirall

La temàtica vertebradora de la XII Setmana de l’Economia ha sigut «la social» que estarà present en les distintes conferències, taules redones i entrevistes d’este jornades econòmiques que tindran lloc a Alzira entre el 17 i el 21 d’este mes de febrer.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha resaltat els temes que s’abordaran en esta ja tradicional setmana com la competitivitat, la banca ètica, la problemàtica del camp, el comerç i la comunicació entre altres.

En la presentació d’esta setmana han intervingut també la directora del departament d’IDEA, Carmen Herrero, el president de l’Associació de Joves Empresaris (AJER), Álvaro Muñoz, el representant de Caixa Popular, Josep Llopis i el president de l’Associació Empresarial Alzira (AEA) Raül Tudela. També ha assistit el secretari general de la comarca de CCOO Josep Antoni Carrascosa.

Herrero ha resaltat «la captura de talents» que suposa la setmana, la participació de la restauradora Maria José Martinez del Restaurant Lienzo i la degustació que oferirà l’Escola Municipal de Cuina. A més de la ponent de Comerç, Maria Callís, que tractarà sobre la configuració del model de negoci del comerç d’èxit del segle XXI.

Dones emprenedores i finances amb valors

Muñoz ha explicat la taula redona «Mare i emprenedora» impulsada per AJER que perseguix resaltar la importància de les dones emprenedores i en la que participaran Marian Martin, Inmaculada Vera, Ana Vila,Raquel Ballesteros i Reme Barberà, taula moderada per Amparo Martinez.

Per la seua part Llopis, ha destacat la col.laboració «molt extensa» amb els comerciants i empresaris locals, a més de «les condicions especials per als joves emprenedors» i el conveni amb IDEA. Així Caixa Popular aposta per «les finances amb valors» que busca el creiximenteconòmic «fiable però coherent amb els valors». I per aixó ha organitzat una taula redona que comptarà amb la participació de Fernando Ibáñez, de Paco Alós, Juan Sanchis i Ramón Cardona, que estarà moderada per Olivia Fontanilos.

Ha tancant les intervencions Tudela, dirigent de l’AEA que ha mencionat la participació de l’economista i escriptor José Maria Gay de Liébana que disertarà el dimecres sobe «La senda econòmica que marquen els líders empresarials».

A més ha nomenat l’acte de lliurament dels premis de la XII Setmana de l’Economia que tancarà les jornades el pròxim divendres que comptarà amb l’assistència del conseller d’Economia Rafael Climent.