Sants Patrons i Plaça Major millors ninots de la secció Especial d’Alzira

0
664
La fallera major d'Alzira Alba Carrió i la de la Plaça Major Blanca Flor amb el millor ninot de la secció especial obra dels Germans Parra
El millor ninot infantil de la secció Espcial de la falla Sants Patrons de l’artista Borja Lorente

El ninot de Sants Patrons en la categoria infantil, de Borja Lorente, i el de la Plaça Major, dels Germans Parra, en la gran son, a juí del jurat, els millors ninots de la secció Especial de les falles d’Alzira.

En infantil el millor ninot de la secció tercera ha estat per al de Cantereries, en segona per a la Gallera-Hort dels Frares i en la secció Primera l’escollit ha sigut el de la Plaça Germanies.

Pel que fa a les grans el millor ninot de la secció Quarta correspon a la falla Hernán Cortés, en Tercera el de Sant Andreu, en Segona el de Caputxins i en Primera el de Sants Patrons.

Les decissions del jurat han sigut donades a conèixer per les falleres majors Alba Carrió i Clàudia Dolz en la inauguració de l’Exposició del Ninot que es troba al claustre porticat de la Casa de la Cultura.

L’exposició es podrà visitar de forma ininterrompuda fins al 12 de març i recordem que els visitants poden votar digitalment al Ninot Popular des del 15 al 21 de febrer i del 24 al 26 de febrer.