Milers d’agricultors i 200 tractors es manifesten este divendres a València

0
289

Les principals organitzacions agràries de la Comunitat Valenciana –l’Associació Valenciana d’Agricultors (AVA-ASAJA), ASAJA Alacant-Joves Agricultors, la Federació Provincial d’Agricultors i Ramaders de Castelló (FEPAC-ASAJA), La UNIÓ de Llauradors i Ramaders i la Unió de Xicotets Agricultors i Ramaders del País Valencià (UPA-PV)– criden a la participació de la societat en la manifestació i tractorada convocada demà, 14 de febrer, a València davant la situació límit dels agricultors i ramaders.

La concentració començarà a les 10 hores en la Plaça de Sant Agustí, on els portaveus de les associacions convocants atendran els mitjans de comunicació. A les 11 hores s’iniciarà el recorregut, primer de persones i després de tractors, cap al carrer Xàtiva, el carrer Colón, la Porta de la Mar i l’avinguda de Navarro Reverter. Sobre les 12.30 hores està previst que la periodista agrària, Silvia Soria, present els parlaments en la Plaça Amèrica.

Finalment, els representants del sector es desplaçaran a la Plaça del Temple per a entregar a la nova delegada del Govern, Gloria Calero, un document reivindicatiu i la petició d’una reunió per a abordar mesures dirigides a millorar la rendibilitat dels productors.