L’accident del camió grua posà en perill als veïns de Les Barraques

0
235
Treballs de soterrament de la conducció del gas este matí
En esta imatge s’aprecia el conducte del gas sujecte a la zona danyada del pont de Pellicer

L’accident que va patir, recentment, un camió grua al topetar la pluma amb la part inferior del Pont de Pellicer (CV-50) haguera pogut ser prou més greu donat que doblà la conducció de gas que passa pel tram on va ser colpejada.

Tan és així que lo primer que està fent, esta setmana, la conselleria d’Obres Públiques és soterrar el conducte per davall de la carretera entre el Pont de Ferro i l’estació de ferrocarril d’Alzira, actualment tallada al trànsit.

Fins que no culminen estos treballs la Generalitat no procedirà a la reparació de la base del pont que va resultar prou danyada, gtasques que poden allargar-se fins a finals de febrer.

Segons ha pogut averiguar Riberaexpress, els veïns de Les Barraques haurien sigut desallotjats del barri, cas d’haver-se partit la canalització donat que el gas que transporta és el destinat a les empreses, que porta «una pressió de 45 kg», més de cinc voltes superior a la del gas de les vivendes.

Afortunadament, tot va quedar en un considerable esglai, on també va quedar lliurat el conductor del camió, malgrat la fortíssima topetada de la grua amb el pont.