Alzira plantarà també arbres en distints barris de la ciutat

0
186

Alzira celebra el mes de l’arbre

 La regidoria de Serveis Urbans celebra, un any més, el dia de l’arbre. Cada dissabte durant el mes de febrer el regidor de l’àrea junt amb les associacions veïnals les duran a terme la plantació d’arbres en les seues zones, continuant amb la línia d’omplir el nucli urbà d’arbratge.

El dissabte 15 de febrer la plantació d’arbres serà a la zona del Balcó de la Ribera, el dia 22 es continuarà al barri de les Basses i per última el dissabte dia 29 a la urbanització del Racó. Cada cap de setmana se celebraran activitats per tal de plantar arbres de diferents espècies com moreres, llorer, murta, jacaranda, prunus i pyrus.

El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha destacat que «Vull agrair la col·laboració d’estes entitats veïnals que fan possible que, junt amb l’àrea de les zones verdes, puguem anant minorant la contaminació a la nostra ciutat». A més ha afegit que «Seguirem treballant per posar en marxa polítiques mediambientals i actuacions sostenibles amb la finalitat de fer d’Alzira una ciutat més respectuosa amb el medi ambient. Continuant en esta nova legislatura augmentant el pla d’arbratge urbà.