La nova campanya de Sant Valentí sortejarà 1.000€ a Alzira

0
92

 

  • Es pot participar fins el 16 de febrer 

 

El departament de Promoció econòmica de Idea, ha llançat la campanya “Estic In Love amb el comerç d’Alzira” per a dinamitzar el comerç local aprofitant les compres de Sant Valentí.

La campanya planteja un sorteig entre els participants, en el que es podrà guanyar una targeta Alzira valorada en 1000 euros, comentant les publicacions a les xarxes socials de Idea (Facebook i Instagram)

INSTRUCCIONS SORTEIG:

  1. Deixa un comentari en la publicació de la campanya i explica quin és el teu comerç d’Alzira favorit i què t’enamora d’ell.
  2. Etiqueta el comerç amb el que estàs enamorat si té xarxa social o almenys inclou el seu nom si no disposa d’esta o la desconeixes
  3. No oblides posar l’etiqueta #esticinlovecomerçalzira#esticinlovealzira

Es pot participar fins al 16 de febrer a Instagram  o a Facebook.

El sorteig es realitzarà el 17 de febrer de 2020. Entre totes les persones participants en les dos xarxes socials, se sortejarà una Targeta d’Alzira valorada en 1.000 €. La persona premiada s’anunciarà al Facebook i Instagram IDEA Alzira i haurà de contactar amb l’agència dins de les 24 hores següents. En transcórrer este termini, es publicarà la primera persona de reserva, i així successivament fins a poder contactar.