L’Alzira guanya a l’Acero (1-2) en la última jugada del partit i pujar a la tercera posició

0
234
Alegria per la victòria en el vestuari dels blaugranes al Fornàs

La última jugada de l’encontre disputat en el Fornàs contra l’Acero li ha eixit redona a la UD Alzira (1-2), perquè el gol de Luis Garcia ha servit per a sumar tres valuosos punts que li han servit de trampolí per pujar fins la tercera posició.

S’avançaren els blaugranes en el minut 70 gràcias a un gol de Mauro Melo, però en el temps afegit minut 93 Pablo feia l’empat que semblava anava a ser el resultat definitiu. Peró la reacció fulminant de l’equip de Pau Quesada feia que a la següent i última jugada de l’encontre Luis Garcia anotar el gol de la valuosa victòria.

Cal lamentar que Isaac es retirara del terreny de jo en el minut 83 per un fort colp a la mandíbula que li ha obligat a ser atés a l’Hospital comarcal de Sagunt.