Mig miler de corredors en la Carrera Solidària Mans Unides d’Alzira

0
339
Els guanyadors de la prova junt a les autoritats locals
Pòdium de les guanyadores
Participants de La Puríssima el col.legi amb més corredors

Mig miler de corredors i corredores, amb majoria de menuts, i un total de 650 inscrits han col.laborat en la ja tradicional Carrera Solidària a benefici de Mans Unides que han recorregut un itinerari urbà de 6 km.

El dia assolejat ha acompanyat a que s’incrementara la participació respecte a l’edició anterior segons ens ha manifestat la cap de Mans Unides a Alzira, Ana Comes.

En el lliurament de trofeus han participat l’alcalde Diego Gómez, el regidor d’Esports Fernando Pascual, el responsable de Comunicació i Festes, Xavier Pérez i la regidora de Polítiques d’Igualtat Marina Mir. Mentre els regidors José Andrés Hernánez i Bernat Ríos han estat entre els corredors de la prova.