Important victòria del Nítida Alzira davant el Bisontes Castelló (2-0) en el Palau màgic

0
239
Els jugadors alzirenys celebrant un gol al Palau
El públic ha aportat el seu suport i la seua màgia
Rafa Ara ha marcat un dels millors gols de la jornada

El Nítida Alzira ha aconseguit una treballada i important victòria esta vesprada en el màgi Palau d’Esports davant un rival directe com el Bisontes Castelló (2-0).

Al descans guanyaven els alumnes de Braulio Correal per eixe resultat gràcies al gol anotat per Xusi en el minut 5 i especialment a la cananonada creuada a l’escaire de Rafa Ara en el minut 8. El conjunt castellonenc ho ha intentat en el segon temps però el conjunt alzireny s’ha defensat de forma molt ordenada deixant, fins i tot, la seua porteria a zero.

L’afició celebrà amb gran alegria la victòria, ja que ara el descens es troba a sis punts. La pròxima jornada, el Nítida Alzira viatjarà fins a Talavera de la Reina per a enfrontar-se al Soliss (dissabte, 18 hores), que està en llocs de Play Off i que aquest dimecres jugarà les habitacions de Copa del Rei davant Indústries Santa Coloma de Primera Divisió.

Alineacions inicials;

Nítida: Carlos Gil en portería, Molo, Gon, Jose Carlos i Rafa Ara.

Bisontes:Falcón davall els pals, Peloncha, Chema, Pipi i Rangel