Un camió grua provoca grans desperfectes en el pont de Pellicer d’Alzira

0
1017
El camió sinistrat davall del tram del pont afectat per la topetada
En esta imatge s’aprecien amb detall els danys causats pel colp de la grua

Un camió grua ha topetat este matí amb la seua pluma la part inferior del pont de Pellicer (CV-50), al intentar passar per baix en el tram de carretera entre el pont de Ferro i l’estació de ferrocarril.

Esta carretera ha tingut que ser tallada al trànsit perquè el camió s’ha quedat empotrat i poteriorment retirat amb el remolc d’un camió de gran  tonatge.

En principi s’havia tallat al trànsit el tram del pont afectat de la CV-50 sentit Llíria, però posteriorment al comprovar els desperfectes tècnics de la Conselleria d’Obres Públiques, s’ha restablert la doble circulació, quedant sols precintat el tram de la vorera afectada.

D’esta forma els vehicles procedents d’Alzira sols podran, accedir a al’estació per la carretera CV-50 mentre la conselleria repara els notables desperfectes patits pel pont a causa de la forta topetada.

Dona la causalitat que, entre les 14:30 i les 15 hores d’esta vesprada, passaran per este pont els corredors de la 71ª Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana.