Pogacar supera en la línia de meta a Valverde en Cullera

0
391
Pogacar entrant en la meta de Cullera per davant de Valverde
Els corredors de la Volta en la meta volant de Carcaixent
Els cinc escapats pel terme d’Alzira

El corredor eslové Tadej Pogacar del UAE Team Emirates s’ha imposat, en els últims metres, a l’espanyol Alejandro Valverde, en la segona etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana disputada esta vesprada entre Torrent i Cullera, després de recòrrer 181 km. L’etapa finalitzava en una xicoteta pujada al Radar Meteorològic de Cullera, i a pocs metres del final Valverde ha llançat el seu atac, però Pogacar li ha superat en la mateixa línia de meta i, gràcies a això, s’ha convertit en el nou líder de la carrera.

L’escapada del dia ha estat protagonitzada per 5 corredors, amb dos representants del Caixa Rural – Assegurances RGA: Rémi Cavagna (DQT), Jos Van Emden (TJV), Alessandro De Marchi (CCC), Álvaro Cuadros (CJR) i Héctor Sáez (CJR).

Escapada per la Ribera

Han tingut prop de sis minuts, però a partir d’ací els han mantingut molts quilòmetres a poc més de quatre, advantatge que portaven al seu pas per la meta volant de Carcaixent i per les rodalies d’Alzira.

A huit quilòmetres de la meta només aguantava escapat el corredor francés Rémi Cavagna, que ha sigut agafat durant l’ascens al radar i, aleshores, els favorits s’han jugat la victòria al sprint, el primer ataca l’ha llançat Valverde i quan semblava que seria el guanyador, la jove promesa eslovena, Pogacar, l’ha superat en la mateixa línia de meta.

Classificacions:

2a etapa Torrent-Cullera

1r Tadej Pogacar (UAE) 4.14:26
2n Alejandro Valverde (MOV) m.t.
3r Dylan Teuns (TBM)
4t Daniel Martin (ISN)
5é Jack Haig (MTS)
6é Ió Izagirre (AST)
7é Rubén Fernández (FOR)
8é Gianni Moscon (INS)
9é Tao Geoghegan Hart (INS)
10é Greg Van Avermaet (CCC)

General
1r Tadej Pogacar (UAE)

2n Jack Haig (MTS m.t.

3er Alejandro Valverde (MOV) m.t.