Els centres de Salut d’Alzira incorporen dos nous facultatius

0
137
Centre de Salut Sants Patrons d'Alzira

El Departament de Salut de la Ribera incorpora dos nous metges als centres d’Atenció Primària d’Alzira

 

  • Pacients seran reassignats als nous facultatius, amb la finalitat de millorar i fer més àgil el seu accés a les consultes i disminuir els temps d’espera

 

  • Esta mesura s’emmarca dins del Pla Especial d’Atenció Primària de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública

 

Alzira (03.02.20). A partir de demà, 4 de febrer, els centres de salut Alzira I i Alzira II veuran augmentada la seua plantilla de metges de Família amb la incorporació d’un facultatiu més per centre.

 

Això permetrà reassignar 3.000 pacients del municipi als nous metges, amb la finalitat de millorar i fer més àgil el seu accés a les consultes i disminuir els temps d’espera. Així mateix, s’utilitzarà esta reassignació per a acostar a pacients als centres de salut, de manera que puguen ser atesos el més pròxim possible al seu domicili.

 

Este canvi de mèdic resulta imprescindible en estos casos per a completar el contingent de pacients dels nous professionals, al mateix temps que els pacients es beneficien d’una millor accessibilitat al servei sanitari i d’una reducció dels temps d’espera, la qual cosa permet al Departament de Salut oferir una major qualitat assistencial.

 

Esta mesura s’emmarca dins del Pla Especial d’Atenció Primària de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, l’objectiu del qual és el de donar resposta a les necessitats d’este nivell assistencial, adequant les ràtios de pacients per metge segons les recomanacions de la mateixa administració sanitària i de les societats científiques, que la fixen, en el cas dels metges de Família, en 1.500 pacients de mitjana per professional.

 

En este sentit, la incorporació d’estos dos nous facultatius als centres de salut d’Alzira és una més de les mesures que el Departament de Salut de la Ribera està adoptant per a millorar, no només l’assistència sanitària dels ciutadans de la comarca, sinó també les condicions laborals dels mateixos professionals.