Aguilar no serà secretària general ni l’alcaldable del PSPV a Alzira

0
297
Aguilar durant un mitin de Pedro Sánchez a Alzira
Isabel Aguilar junt a Fernando Pascual i Gemma Alós que pot ser la futura secretària socialista local

Isabel Aguilar no es presentarà a la reelecció com a Secretària General del PSOE d’Alzira en 2021

 

Una vegada constituït el govern progressista en Espanya, ha arribat el moment de començar el procés de transició per a renovar els òrgans del Partit Socialista conforme ha anunciat el Secretari General, Pedro Sánchez, marcant com a data de congressos el 2021.

Isabel Aguilar, Secretaria General de l’agrupació d’Alzira, ha decidit anunciar que «no participarà» en el nou procés congressual per a l’elecció a la Secretaria General de l’agrupació local. Aguilar ha manifestat que “conforme ho vaig anunciar a la Executiva del PSOE d’Alzira, ara fa 4 mesos, no anava a optar a una reelecció”. A més ha afegit que “esta decisió s’ha pres consensuadament  amb el meu equip i amb la candidatura que me va acompanyar en les últimes eleccions municipals de 2019”.

He donat lo millor de mi

En declaracions a Riberaexpress, Aguilar considera que «he donat, fins ara, lo millor de mi, encara que puc donar més» i no renuncia a que en el futur puga tornar a la primera línia de la política locals «amb idees i ànims renovats».

El PSOE d’Alzira comença ara una etapa de transició amb normalitat dins d’estos processos interns. Isabel Aguilar també ha expressat que estarà «sempre» al servei del Partit Socialista.

Gemma Alós

La pèrdua de vots i d’un regidor del PSPV-PSOE en les últimes eleccions municipals han mobilitzat al sector crític i a pesos pesats de la formació socialista local per buscar un relleu a Aguilar al front de l’agrupació local per tal d’encarar, amb una nova cara, les municipals de l’any 2023.

Pel que ha pogut averiguar este diari digital, sembla que hi ha un consens majoritari entre els diversos sectors del partit perquè el relleu d’Isabel Aguilar siga la nova regidora de Sanitat, Gemma Alós, periodista de professió.