Temperatures primaverals a la Ribera fins el pròxim dimarts

0
285

L’anticicló continuarà instal·lat damunt de la Península Ibèrica garantint-nos altre dia molt estable i sense novetats destacables. Això sí, l’arribada de la cua d’un front nuvolós molt desgastat i debilitat ens deixarà hui una desfilada de núvols mitjans i alts que aniran retirant-se progressivament al llarg de la vesprada.

Les temperatures màximes tendiran a pujar entre 2º i 3ºC més que ahir de manera general a tot el nostre territori, llevat del litoral castellonenc i alacantí on el mercuri encara pujarà una miqueta més.

Pel que fa al vent, continuaran les ratxes moderades de ponent per les comarques més interiors, i més fluix es mostrarà a vora mar. Destacable també serà el mestral moderat que tindrem per l’interior nord de Castelló.

Demà diumenge

L’arribada pel sud peninsular d’una massa d’aire càlid d’origen subtropical i la presència d’un ponent fluix ens dispararà els termòmetres de manera atípica per a esta època de l’any, fent que els termòmetres es disparen al voltant dels 25ºC en molts punts del litoral i prelitoral. Ambient més que primaveral el que tindrem per a un inici del mes de febrer.

Al cel tindrem presència de núvols prims i alts en una jornada que convidarà a apropar-se a les nostres platges a disfrutar d’un mar absolutament encalmat i unes condicions meteorològiques excel·lents per a eixir de casa o practicar qualsevol activitat a l’aire lliure.

Pròxims dies

No es veuen fenòmens adversos o significatius almenys en una setmana. De fet, la situació seguirà tranquila, estable i amb tempratures més que suaus almenys fins els pròxim dimarts 4.

Ara bé, a partir del dimecres 5 tindrem un ‘xicotet canvi’ d’oratge. Les temperatures es desplomaran i es normalitzaran per a l’època. A més, el vent entrarà de component marítima i l’ambient refrescarà més.

Finalment, caldrà estar atents a les futures eixides dels models perquè de cara al pròxim cap de setmana del 8 i 9 podríem parlar d’alguns canvis, extrem que encara no està massa ben definit.

Inforatge