El Nítida Alzira fregà la perfecció davant el lider Betis Futsal 3-3)

0
216
El públic va disfrutar i animar com mai al seu equip
El Nítida

El Palau dels Esports d’Alzira es va engalanar per a rebre al líder de la categoria de plata del Futbol Sala nacional, el Reial Betis Futsal, al que li costà deu i ajuda empatar el partit, al descans guanyaven els locals per 2 gols a 0.

El partit va començar amb dos clares ocasions per a l’esquadra dirigida per Braulio Correal. Molo i Nacho van buscar superar a Cidao quan a penes es complien els cinc primers minuts sense massa ocasions.

Malgrat les dues aproximacions de perill, va ser el quadre verd-i-blanc el que va portar el major pes del partit. No obstant això, el gol l’anaven a acabar marcant el conjunt blanc i blau; en el minut 9 de joc, Rafa Ara va rebre en la posició de pivot i després de girar-se va aconseguir superar a Cidao per a marcar el primer golàs de la vesprada.

Porky parà un penal

Els sevillans van disposar de l’empat, però Emilio Buendía va errar en la pena màxima davant un gran Porky, mentre el miler d’espectador embogia. En el setze, els locals van ampliar la renda en el marcador amb un baló a l’escaire de Pau Bellés en el qual poc va poder fer el guardameta visitant.

A la volta dels vestuaris, el partit no va cessar en la seua activitat frenètica. Rafa Ara va buscar sorprendre, però Cidao molt atent evità el que haguera suposat el tercer gol dels alzirenys. No obstant això, els verd-i-blancs es van reposar res més començar els segons vint minuts de joc, marcant el primer de la vesprada per mitjà d’Ivi, que va superar a Porky amb un xut potent i ajustat al pal esquerre.

En el minut vint-i-cinc, el pichichi de la Segona Divisió no va faltar a la seua cita amb el gol. Emilio Buendía amb un tir potent des de fora de l’àrea va acudir al rescat del seu equip. El Betis Futsal va intentar de remuntada, Borja Blanco es va topar amb el pal en el minut trenta-dos de partit. No obstant això, van ser els locals els que van tornar a col·locar-se per davant per mitjà de Jaume a dos minuts del final. Poc li va durar l’alegria a l’afició local, ja que tot seguit Rubén Cornejo va tornar a col·locar l’empat en el marcador.

Porky va tindre el gol de la victòria a pocs segons del final quan el lider tenia al guardameta Cidao jugant en atac, però no encertà amb la porteria rival.

Resultat just en un dels millors partits del Nítida que fregà la perfecció durant el primer temps quan es retirà als vestidors amb dos gols d’advantatge.

Els 1.500 espectadors despediren al seu equip amb una atronadora ovació davant el brillant encontre que feren contra el tot poderòs Betis Futsal.

El Nítida Alzira conserva la dècima plaça amb 23 punts, tan sols quatre més que el Santiago Futsal que ha guanyat a domicili al segon classificat el Manzanares FS (1-3) i que és la referència dels llocs de descens.

Alineacions.-

Nítida Alzira FS: Porky, Xusi, Molo, Jaume, Pau, Carlos Gil, Rafa Ara, Xavi, Castejón, Nacho.

Real Betis Futsal: Cidao, Rubén Cornejo, Burrito, Borja Blanco, Emilio Buendía- Ivi, Eric, Chicho, Álvaro, Víctor Arévalo.

Gols: Rafa Ara (1-0), 9′, Pau Bellés (2-0), 16′, Ivi (2-1), 23′, Emilio Buendía (2-2), 25′, Jaume (3-2), 37′, Rubén Cornejo (3-3), 38′