Tapades totes les pintades del nucli urbà Net d’Odi taparà també les del terme de Carcaixent

0
348
Últimes accions al nucli urbà

Quarta eixida a Carcaixent per tapar les expressions d’odi amb la participació de 50 persones

Carcaixent net d’odi hem realitzat l’última jornada ciutadana de neteja d’expressions d’odi dins del nucli urbà. A les tres eixides anteriors vam tapar totes aquelles que sabíem que no formaven part de l’expedient judicial. Després de fer les indagacions pertinents, la fiscalia de delictes d’odi, ens va confirmar que podíem actuar també amb les vora 300 pintades judicialitzades.

Hui, una cinquantena de persones, ens hem repartit en quatre grups amb l’objectiu de que no se veja ja cap expressió d’odi. Estem treballant per realitzar una última eixida en bicicleta en les properes setmanes i tapar totes les que queden pel terme i deixar ja definitivament tot el poble net d’estos atacs contra la convivència.

Problema seriòs

Des de la plataforma estem gratament sorpresos per l’èxit de totes les convocatòries i les aportacions econòmiques i materials que estem reben per part de persones particulars i col·lectius.

Es posa de manifest que hi ha moltes persones que veuen un problema seriós, no només per les pintades, si no per la possible acceptació i proliferació d’estos missatges discriminatoris.

Carcaixent net d’odi