Carme Miquel torna a Alzira de la mà de la falla Plaça la Malva

0
383
Josep A. Flñuixà, Diego Gómez i Immaculada Cerdà durant l'homenatge a Carme Miquel
Ramón Ferrer i Immaculada Cerdà de l’AVL junt al president i la fallera major infantil de la Malva

L’escriptora Carme Miquel, que va faltar recentment, ha estat esta nit present a la Casa de la Cultura d’Alzira davant la taula redona homenatge que ha organitzat la falla Plaça la Malva dins la programació de la seua setmana cultural.

En la taula redona han participat l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, el director de la Fundació Bromera, Josep A. Fluixà i l’acadèmica de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Immaculada Cerdà.

Els tres han recordat la figura de Carme Miquel que abans d’escriptora va ser mestra i presidenta d’Escola Valenciana, càrrec per al que va ser elegida, en el seu dia, durant una assemblea celebrada al col.legi públic Àusias March d’Alzira.

La primera novel.la que va escriure Carme, «Aigua en cistella», va guanyar el Premi de Novel.la Ciutat d’Alzira, essent, amb 10 edicions, l’obra que més exemplars ha venut d’este reconegut guardó literari.

A l’acte ha assistit el president de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, Ramón Ferrer i el regidor de Cultura, Alfred Aranda, junt al president i la falleramajor infantil de La Malva.