Bons resultats dels atletes de La Rabosa en les últimes proves

0
121

El passat cap de setmana es disputaren diversos campionats. Dissabte es va disputar el Campionat provincial de llançament d’hivern amb molt bons resultat per als llançadors del C.A La Rabosa. Manu Canet s’ha proclamat subcampió sub16 de disc, Aitana Valdés campiona provincial sub12 de disc i martell i Mohamed Darghal va ser tercer a javelina sub16.
Diumenge es va disputar a L’Alcúdia, el Campionat provincial individual i per equips de camp a través. Individualment van pujar al podium provincial:
A sub8 Carles Sagros va ser primer, a sub 10 Adriana González va ser SEGONA, a sub12 Andreu Sangros va ser subcampió provincial i Alex Sangil tercer provincial, Diego Lledó es proclamà tercer provincial a sub14, a sub18 Rocio Calabuig es proclamà campiona provincial i Didác Ibiza tercer provincial, Oreto va ser primera màster.
A nivell per equips:
SUB12 (aleví): les xiques van ser subcampiones i els xics campions, SUB14 (Infantil): xiques i xics es van proclamar subcampions, SUB16 (cadet): els xics van ser campions i finalment a SUB18 (juvenil): xics i xiques van ser campions.

El pròxim cap de setmana, dia 2 de febrer li toca el torn a la ciutat d’Alzira, on es disputarà el campionat autonòmic JECV individual.