L’alcalde d’Alzira es compromet a negociar la duplicació de les pagues extres en esta legislatura

0
289

El regidor d’Hisenda i Personal Albert Furió, davant el pronunciament contrari dels sindicats als pressupostos municipals, ha explicat en el ple d’esta nit que els salaris dels funcionaris s’incrementarà en un 2%, equivalent a 470.000 euros, en este exercici. I a més els col.lectius dels empleats amb salaris més baixos «voran incrementat el seu salari amb un total de 140.000€».

Furió ha assegurat que els treballadors «tenen unes bones condicions laborals» i que l’equip de govern «actua amb responsabilitat».

Calendari de negokciacions

La secretària del comité d’empresa i de la Junta de Personal justificà el vot contrari en que l’equip de govern «no ha acceptat dos propostes nostres»; una d’elles fa referència la reducció d’una hora diària per als treballadors amb resplonsabilitats de persones dependents, que reconeix un decret de la Generalitat. Encara que l’Ajuntament es regix per la Llei Estatal segons Furió.

El segon es referix a la duplicació de les acuals pagues extres de manera progressiva, a este respecte l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, s’ha compromés «en establir un calendari de negociacions per assumir esta reivindicació al llarg d’esta legislatura».