Ice Cream i Alzira recuperen la marca Avidesa

0
224

La firma d’Alzira Ice Cream Factory Comaker (ICFC) podrà utilitzar les marques Avidesa, Apolo i Camy donat que el Tribunal Suprem ha desestimat el recurs de la multinacional Nestlé.

Cal recordar que el Jutjat Mercantil de València, va donar, en principi, la raó a ICFC desestimant la demanda de la multinacional suïssa en declarar la «caducitat» d’estes marques per falta d’ús. Resolució que posteriorment ratificava l’Audiència de València i que ja és ferma perquè el Suprem també ha rebutjat el recurs de Nestlé que va iniciar una demanda contra ICFC per «competència deslleial», fa ja set anys.

Ice Cream, que ara factura al voltant de 120 milions d’euros, va adquirir, mitjançant el seu gerent Guillermo Lamfus, les instal.lacions d’Avidesa ubicades a Alzira per fabricar gelats per a marques blanques, una empresa que des del passat mes de juliol està participada per la firma italiana Ferrero.

Així la Netlé ja no és la titular de les marques Avidesa, Apolo i Camy i per tant poden ser registrades per altres firmes. ICFC acaba de sol.licitar el seu registre en l’Oficina Espanyola de Patents i Marques i una vegada siguen admeses podrà comercialitzar, si així ho desitja, gelats amb la reconeguda marca Avícola i Derivados Suñer Alzira (Avidesa) que registrà, en el seu dia, l’industrial alzireny Luis Suñer.

 

.