Els sindicats se pronuncien en contra dels pressupostos d’Alzira

0
67
Imatge de l'assemblea de treballadors celebrada hui a l'Ajuntament d'Alzira

Els sindicats UGT, CCOO i CSIF s’han pronunciat en contra dels pressupostos municipals d’Alzira en con contemplar l’equip de govern dos de les seues reivindicacions.

La primera d’elles és la reducció de jornada (1 hora diària) per als treballadors amb menors o dependents al seu càrrec. I la segona, duplicar les actuals pagues extraordinàries «de manera progressiva», segons ha informat la FSP de la UGT.

Els representants dels tres sindicats han explicat hui els motius del seu pronunciament contrari als pressupostos 2020, que seran aprovats demà per la corporació, durant l’assemblea de treballadors celebrada este migdia al saló de sessions del consistori.