El guardameta d’Alzira Josep Martinez fitxa pel lider de la Bundesliga

0
178
Josep Martinez

El RB Leipzig d’Alemanya ha fet oficial el fitxatge de Josep Martínez. Nascut a Alzira fa 21 anys, el porter va estar en el juvenil B i A del Barcelona, per a passar posteriorment al Las Palmas. Allí s’ha fet amb la titularitat en el primer equip i ha sigut convocat ja per la selecció espanyola sub’21 en distintes ocasions.

Martínez fitxa per l’actual líder de la Bundesliga per a les pròximes quatre temporades. Pel traspàs, el Las Palmas s’emportarà 2,5 milions d’euros i a més conservarà al guardameta alzireny fins al 30 de juny, és a dir fins a final de campanya. Serà a partir de l’1 de juliol quan s’incorporarà a l’equip alemany que també acaba de contractar a l’internacional espanyol Dani Olmo.

Josep Martínez va arribar al Barça en 2015, procedent de la UD Alzira, després de rebutjar ofertes interessants de clubs com València, Vila-real o Atlètic de Madrid. Va jugar en el juvenil B i va pujar al juvenil A, sent titular tant en la lliga com en la UEFA Youth League. Va fer fins i tot la pretemporada amb el primer equip, però al juliol de 2017 es va anar al Las Palmas Atlètic, el filial, però prompte va començar a entrar en les convocatòries del primer equip.