El Nítida Alzira viatja a Noia amb ànim de revenja

0
108

El quadre alzireny partirà aquest dissabte cap a terres gallegues des de l’aeroport d’Alacant-Elx per a enfrontar-se a Noia Portus Apostoli

Després de la derrota a Elx i el triomf al Palau d’Esports davant Santiago, el Nítida Alzira viatjarà fins a A Corunya aquest cap de setmana per a enfrontar-se al Noia Portus Apostoli en el partit corresponent a la dihuitena jornada de Segona Divisió que es disputarà en l’Agustín Mourís el dissabte 25 a les 19 hores.

Els de Braulio Correal arriben al partit instal·lats en el desé lloc de la taula, amb set punts d’avantatge respecte als llocs de descens a la categoria de bronze. Els gallecs, ocupen la setena plaça amb sis punts més que els de la Ribera Alta, a tres unitats de Ciutat de Móstoles, equip que tanca els llocs de promoció d’ascens.

En el xoc que es va disputar a Alzira entre Nítida i Noia va acabar amb victòria visitant amb un ajustat 3-4. Per a la trobada, l’entrenador alzireny no podrà comptar amb Carreras, qui pateix una lleugera molèstia en el turmell que li forçarà a perdre’s el partit. La porteria viatjarà al complet, per la qual cosa l’elecció dels dues metes es preveu en el pavelló noiés.

Noia és un municipi de 14.000 habitants del sud de la província d’A Corunya situat a la desembocadura del riu Tambre.