Passatgers esperen a l’estació d’Algemesí el temps que dura un partit de futbol

0
512
Passatgers a l'estació d'Algemesí a les 9:30h d'este matí

Una hora i 45 minuts, és a dir el temps que dura un partit de futbol, han tingut que esperar un centenar de passatgers este matí a l’estació d’Algemesí per poder viatjar fins l’estació del Nord de València.

El tren de rodalies tenia l’eixida a les 8:00 hores del matí i no han pogut embarcar fins les 9:45 h, lamenta Paco, un dels afectats i «indignats amb Renfe» i que critica la deficient comunicació per tren que tenen els municipis de la Ribera amb la capital; «molt de tren AVE i les rodalies abandonades» al temps que elogia «la paciència infinita de la gent». Ah! i hui Renfe no pot donar-li la culpa a la borrasca Gloria que ha causat moltíssims danys a la comarca però que no ha afectat a la línia de ferrocarril que travessa la Ribera de nord a sud.

A vore si el ministre de Transport, el valencià, José Luis Ábalos, que coneix el problema de prop, té temps en esta legislatura per tornar als temps en que els horaris d’esta línia de ferrocarril funcionven amb puntualitat suïsa.