Obri un pioner Espai de Salut a Alzira

0
268
Álvaro Boscá director d'Espai de Salut

Esta setmana ha obert a Alzira, «Espai de Salut», un centre integral pioner que busca compaginar, més que mai, la dita clàssica de «men sana in corpore sano».

Espai de Salut està dirigit per un jove emprenedor alzireny, Álvaro Boscá, que es Màster en Programació Neuro Lingüística (PNL), entrenador personal, així com Màster en Hipnosi Ericksoniana.

Menú de servicis

El nou centre de salut compta amb un ample i variat menú de servicis com nutrició, reiki, ioga, preparacions atlètiques fisioteràpia, rehabilitació, readaptació, intel.ligència emocional, entrenament personalitzat, junt a hipnosi ericksoniana i PNL.

Espai de Salut compta amb una infermera que serà l’encarregada de fer revisions mèdiques als usuaris, com a primer requisit per encetar qualsevol dels serveis ofertats. «És el pas previ per a passar a l’entrenament» assenyala Álvaro a Riberaexpress.

El segon pas consistix en mantindre una entrevista amb l’entrenador, tot seguit «li farem un pla d’alimentació, previ al que opte l’usuari, bé un entrenament personalitzat, bé per a fer-li un seguiment».

Rehabilitació i pilates terapèutic

El centre integral oferix rehabilitació i a més pilates terapèutic «que se basa en el treball amb extensors de cadera, core o faixa abdominal i musculatura vertebral». A partir del mes de març es podrà fer també ioga i pilates aeri.

Álvaro Boscá resalta les sessions de PNL «encaminades a curar i sanejar les emocions» i afegix que «és una ferrament molt potent, fins i tot amb una sessió te pot canviar la vida», assegura satisfet de vore el seu somni fet realitat.

Espai de Salut

Prior Morera nº 8 / Alzira

Tel: 652 87 53 76 / Correu: abtrainingforyou@gmail.com