Les Basses d’Alzira a 30 cm de patir una nova inundació i els col.legis tancaran el dimecres

0
219
Neteja al barri de Les Basses després de la última inundació

Calma tensa al barri de Les Basses que es troba a només 30 centímetres d’eixir l’aigua pel clavegueram, una vegada m és, després que s’hagen tancat les comportes del Pont de Xàtiva en arribar l’aigua a una altura de 3,75 m. També es troben tancades les comportes del canal de Les Basses al no poder desaiguar al barranc de la Casella que baixa ple de gom a gom encara que, segons l’alcalde Diego Gómez, «s’ha estabilitzat».

La primera autoritat local ha anunciat que, «per precaució», queden suspeses també les classes per a demà dimecres.

A més el barranc de Barxeta s’ha desbordat en la partida de Materna i s’espera que elXúquer «continue creixent fins la mitja nit». Tot i la probabilitat de desbordament, la primera autoritat local diu que «encara hi ha cert marge per poder confiar en que no es produïsca la inundació de les Basses ni de cap barri de la ciutat».

Com diu l’alcalde hi ha «una calma tensa» entre les autoritats i els veïns que al parar de ploure es desplacen al pont de Ferro per observar la crescuda del Xúquer que baixa de gom a gom.