L’alzireny Pedro Martinez s’enfronta a Medvedev en superar la primera ronda de l’Open d’Austràlia

0
330
Pedro Martinez Portero

El valencià Pedro Martínez Portero va superar la primera ronda de l’Obert d’Austràlia en el seu debut en un quadre final de Gran eslam enfront de l’alemany Dominik Koepfer per 6-3, 6-4 i 7-5.

El tennista nascut a Alzira, qui va superar els tres partits de la prèvia per a accedir a la fase final, va arredonir un partit impol·lut de principi a fi i es va deixar de caure de genolls, amb les mans al cap, sobre la pista 14 de Melbourne Park a vint minuts de la mitjanit després d’aconseguir el punt de partit. Per a Martínez Portero la victòria davant *Koepfer és històrica ja que suposa el seu primer partit guanyat en un quadre final de Grand Sam. En 2019 es va classificar per a la fase final de Roland Garros però queia en primera ronda.

Martínez, qui va ser el seté espanyol a superar la primera eliminatòria, s’enfrontarà aquest dijous en la següent ronda en un dels estadis principals del complex al rus Daniil Medvedev (4), qui va superar en una disputada trobada a l’estatunidenc Frances Tiafoe per 6-3, 4-6, 6-4 i 6-2.

Pedro Martínez, de 22 anys i 168 del món, va assegurar que eixirà en el seu partit de segona ronda de l’Obert d’Austràlia enfront de Daniil Medvedev (4) «a posar-li’l molt difícil» perquè «no té res a perdre».

«No pots eixir a mirar a l’altre per davall dels muscles perquè al final i al cap has de competir. És clar que serà molt difícil», va afegir el valencià després d’aconseguir la seua primera victòria en Gran eslam.

Martínez, qui es va convertir en el seté tennista espanyol a accedir a la segona ronda, va revelar que el primer que va fer després de la gesta va ser cridar al seu entrenador i el seu pare, una persona que considera que li ha ajudat molt en els últims anys.

«Era amb la persona amb la qual més m’abellia compartir-ho. És un premi a molts anys de treball, viatjant i jugant per pistes no tan bones com aquesta», va apuntar el jugador d’Alzira, qui disputarà el seu següent partit contra l’habitació classificada mundial en un dels estadis principals de Melbourne.

EFE