Carcaixent suspén les classes i l’Estret talla l’Avda de la Ribera

0
456

AEMET manté l’alerta taronja per vent i pluja per a la zona de Carcaixent però la meteorologia està molt inestable en estos moments per una tempesta just damunt del terme. L’evolució de l’acumulació de precipitacions durant la nit ha sigut diferent de l’esperada i a hores d’ara s’estan donant alguns punts conflictius de pas en alguns punts del municipi.

El cabdal del Xúquer segueix alt i es continuarà amb el desembassament de Bellús, vista la situació i per evitar complicacions per a l’alumnat: SE SUSPEN L’ACTIVITAT LECTIVA A CARCAIXENT PER AL DIMARTS 21 DE GENER.

En estos moments estan tallats els següents camins i vials:

– Baden Biosca
– General Prim
– Font del Botet
– Pont dels Soldats
– Camí de l’Alborgí
– Avinguda de la Ribera per desbordament del Barranc de l’Estret