Situació de normalitat al nucli urbà d’Alzira tot i acumular la Casella 116 l/m2

0
108
El barranc de la Casella este matí

La situació d’Alzira al llarg d’este mat » és de normalitat en el casc urbà, barrancs i el riu Xúquer», segons fonts municipals. El nucli urbà acumula 56 l/m2 entre ahir i hui a les 14 hores, mentre este matí les ratxes de vent han abastat els 76 km/h.

Al llarg de la nit ha hagut contenidors moguts, branques trencades i estem atenent avisos veïnals d’arbres caiguts a diferents punts del terme on ja estan treballant els bombers o les brigades municipals.

Els accessos a les escoles han transcorregut amb normalitat. Només s’assenyala la caiguda d’un envelat a l’escola de la Barraca d’Aigües Vives els serveis públics estan treballant ja per a solucionar la situació.

El barranc de la Casella, tot i que no suposa cap perill i el canal de les Basses està funcionant amb normalitat. Tot i això l’estació de la Vall de la Casella acumulava entre ahir i hui un total de 116 l/m2 a les 14 hores.
Respecte al riu Xúquer, la Confederació ha informat de l’aport d’aigua a partir del les 8.00 h provinent de l’embassament de Bellús.

La previsió és de menys força del vent i ja s’ha retirat l’avís roig, pel que fa a la pluja es mantenen amb intensitat variable.