El vent de 76 km/h tomba diversos arbres a Alzira

0
168
Xiprer tombat davant la parròquia de la Verge del Lluch
Arbre tombat en la Plaça de la Generalitat

El fort vent que bufa a Alzira amb ratxes de 76 km/h ha tombat arbres i branques en el nucli urbà d’Alzira, obligant a actuar a l’àrea municipal de Serveis Urbans que dirigix el regidor Fernando Pascual.

– En el camí del Respirall s’ha retirat una rama de grans dimensions d’al mig de la calçada pertanyent a un arbre d’una parcel•la privada i que dificultava el transit.

– En les avingudes Adrián Campos, Generalitat i 9 d’Octubre s’han tingut que retirar xicotetes rames de la calçada i la vorera.

– Retirada de palmes aïllades de la urbanització del Racó arrancades per les ratxes de vent.

– Una rama d’un arbre de l’avinguda Entre Naranjos ha patit el despreniment d’una rama que havia caigut dins del parterre.

– S’ha hagut de retirar un xiprer a la porta de l’església de la Verge del Lluch que presentava una inclinació de 45 graus.

– També s’ha tingut que actuar al parc de la Marina Espanyola on s’ha retirat un arbre que ha patit problemes en la seua base i que estava recolzat en un fanal.

– Un arbre de menuda estatura, així com diverses rames han sigut retirades del parc de les Basses.

– La setmana passada es va procedir a la plantació de nous arbres pel que s’han tingut que revisar i actuar en el redreçat dels tutors en les places del del Sufragi, Sant Judes, i Germanies, als carrers Major Santa Caterina, Pavía, Independència, Sagrada Família, Numància, Alquenència, Pere Morell, Materna, la Pau i Miguel Rodriguez de Arellano, a més de en el parc Teresa Jornet, estació Renfe, Sèquia Real d’Alzira, parc Pere Crespí, Casa Blava, col•legi Tirant lo Blanch, pàrquing Martínez Aspar, avinguda Pare Pompílio i Antic llavaor.

– També hi ha hagut que adreçar arbres en Joanot Martorell, en la façana del col•legi Ausiàs March, i al parc Elisa Ramírez.

– Per últim assenyalar que també s’ha procedit a la retirada d’un pi en el parc de l’Alquenència.