Cullera talla el camí de l’Escollera per desbordament del Xúquer

0
179
El Xúquer ha inundat el camí de l'Escollera

L’Ajuntament de Cullera ha tallat este matí el camí de l’Escollera per desbordament parcial del Xúquer en la desembocadura pel temporal marítim.

També està tallada completament l’avinguda del Marenyet i Camí de la Torre (des del Pont de la Bega fins al Marenyet) al terme de Cullera per l’acumulació de pedres al llarg de tota la calçada. Preguem que no se circule per esta via, ja que és perillós. 👉🏻 Alternatives possibles: Camí del Mig i camí de l’Assagador de la Torre. La CV-605 també es troba en bon estat.

La situació comença a ser «prou complicada» segons fonts municipals, davant el temporal marítim pel fort vent acompanyada de pluja que afecta, especialment, a la capital turística de la Ribera

‼️ Precaució en els camins de les Vaques i del Piló. El Dorado està impracticable.

 

‼️‼️ Va a tallar-se el camí de l’Escollera er desbordament parcial del Xúquer en la desembocadura pel temporal marítim.- – – ‼️ Va a cerrarse el camino de l’Escollera por desbordamiento parcial del Júcar en la desembocadura por el temporal marítimo.#Cullera #AlertasCullera #AlertesCullera #Gloria

Publicada por Ajuntament de Cullera en Lunes, 20 de enero de 2020