Alzira suspén les classes d’este dimarts i recomana traure els vehicles dels sótans

0
337
Els patis dels col.legis estara demà buïts d'alumnes

Recomanació de retirar els vehicles de zones inundables i suspensió de les classes a Alzira

Davant la crescuda del riu Xúquer per l’arribada d’aigua provinent de l’Albaida, el Barxeta i l’embassament de Bellus i tinguent en compte la previsió de pluja de moderada a forta i el nivell de preemergència taronja, l’Ajuntament d’Alzira recomana:

– Traure els vehicles de sòtans i plantes baixes situades en zones inundables com les Bases, Alquenència, Venècia carrers al voltant de Luis Suñer, Riola, Doctor Just i zona Alborxí i posar-los a les zones més altes de la ciutat
– Se suspenen les classes.

Anem a procedir a fer un ban per les zones afectades per tal de difondre la informació. Preguem a la ciutadania que estiga pendent de la informació municipal a través dels canals oficials de l’Ajuntament.

Crescuda de 0,5 metres del riu

La situació al Xúquer en les ultimes hores és la crescuda de mig metre i pel moment no hi ha problemes, esperem la crescuda per a un termini de tres o 4 hores.
La presidència de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer ens advertix que el pantà de Bellús està soltant molta aigua, i de manera puntual té picos de 200 m3. A més també ens arriba al Xúquer cabdal de l’Albaida, que ha desbordat en Manuel, el Clariano, o el Sellent. La previsió és que la quantitat d’aigua estiga al voltant de 400 m3 per segon a l’altura del Molí de Mulet entre Algemesí i Albalat.