La caiguda d’un arbre ha tallat el camí de la Casella

0
131
El camí de la Casella ha estat tallat una estona esta vesparda per la caiguda d'un arbre

La caiguda d’un pí ha obligat a tancar esta vesprada, durant una estona, el camí de la Casella a causa del fort vent reinant al terme d’Alzira. Un camí que s’ha obert després de retirar l’abre.

D’altra banda la finca de la Murta i el parc de l’Alquenència es troben tancats però per precaució. A més l’Ajuntament d’Alzira ha habilitat el protocol contra el fred obrint de nou el pavelló Pérez Puig per a les persones sense sostre.

L’alcalde d’Alzira ha recomanat esta vesprada en Alzira Ràdio que «pel moment no estan suspeses les classes» i que «cal tindre molta precaució per les ratxes de fort vent existents».

Oratge per al dilluns

No millorarà esta situació i, amb la borrasca ‘Glòria’ ja formada per procés de ciclogènesi, provocarà que el panorama continue sent molt complicat. El dia presentarà precipitacions generals que, per la zona del sud de València i nord d’Alacant seran més persistents i localment fortes (fins i tot no descartem la presència d’alguna tronada per este sector a les hores centrals). Al llarg de la vesprada estes precipitacions aniran desplaçant-se més cap a la meitat nord de la nostra Comunitat.

Les temperatures es desplomaran encara més i l’ambient serà de rigorós hivern ja que les ratxes de gregal (NE) seran entre fortes i molt fortes en gran part de les províncies de Castelló i València (sobretot zona litoral), amb ones que en la zona del golf de València podran tocar els 6-8m (podríem estar davant nous rècords d’altura d’ona). La cota de neu anirà pujant progressivament des dels 300m fins als 800-900m a mesura que avance la vesprada.