Carcaixent suspén les classes pel temporal

0
411

AEMET manté el nivell roig per vent a la zona litoral sud de València, zona a la qual pertany Carcaixent. Esta situació junt l’alerta taronja per pluges i el percentatge d’aigua acumulada, fan recomanable la SUSPENSIÓ DE L’ACTIVITAT LECTIVA A TOTS ELS CENTRES DE LA LOCALITAT.

🚧 Per motius de seguretat, les instal·lacions esportives (excepte Piscina Coberta i Pavelló FEVE) i el Cementeri Municipal també romandran tancats.

 En estos moments no hi ha cap camí, carretera o accés tallat a Carcaixent. Tot i això demanem prudència en els desplaçaments.

Remarquem que des de l’Ajuntament de Carcaixent continuem pendents en tot moment a la predicció meteorològica. És important estar pendent dels canals d’informació oficials per tal d’informar-se de les últimes novetats com AEMET, xarxes socials de l’Ajuntament o altres institucions i 112 Comunitat Valenciana. En tot cas sempre podeu cridar a la Polícia Local 962457643.