Cavalls i mascotes conquerixen Alzira per Sant Antoni

0
126
Els cavalls han estrenat la nova rampa per superar els escalons de la Gallera
Sant Antoni arrossegat per una parella de bous com és tradicional a Alzira
Benedicció dels animals en Hort dels Frares

Centenars d’alzirenys s’han llançat esta nit als carrers d’Alzira per beneir les seus mascotes i per festejar el protector dels animals, Sant Antoni del porquet.

El que més crida l’atenció del públic és la gran quantitat de cavalls i carruatges que any rere any participa en la desfilada. Per cert enguany han estrenat una plataforma metàl.lica molt més segura pe pujar els escalons de la Gallera.

La gran participació ha estat afavorida pel beninge oratge d’esta nit, 14º a l’eixida de la processó de la parròquia de Sant Joan al voltant de les 19 hores.

Una llarga desfilada que ha finalitzat al carrer Hort dels Frares on s’han beneït les mascotes i s’han entregat les tradicionals botelles de mistela als titulars de les cavalleries participants de mans del president José Luis Folgado, dels clavaris Rafa Fita i Maria José Román i dels festers de Sant Antoni.

En representació municipal han assistit l’alcalde, Diego Gómez; el regidor de Festes i Comunicació, Xavi Pérez i els regidors i regidores Marisa Escribà, Rubén Palau, Miguel Vidal, Clara Aledón i Ricardo Belda